Over ons

Compagnon projectontwikkeling

‘De vastgoedmarkt is volop in beweging. Uiteenlopende nieuwbouwprojecten komen tot stand, bestaande locaties krijgen een nieuwe bestemming, oude panden worden gerenoveerd en getransformeerd tot prachtige plekken om te werken en te wonen. De projectontwikkelaar heeft het druk. 

Maar wat maakt Compagnon Projectontwikkeling nou anders dan andere projectontwikkelaars: onze passie voor de eindgebruiker? Onze eigenheid? Onze betrokken manier van werken? Wel, allereerst durven wij te stellen dat Compagnon anders is dan andere ontwikkelaars. Met onze passie voor de eindgebruiker kijken we heel goed naar wat iemand écht wil. We luisteren naar de wensen van onze klanten. Dus geen gestandaardiseerde nieuwbouw. Niet bouwen tegen de laagste kosten, maar ontwikkelen vanuit de behoefte van de klant. We introduceerden bijvoorbeeld onze bijzondere/afwijkende beukbreedtes, waardoor een extra slaapkamer gecreëerd kan worden. Of juist de kleinere maatvoering voor senioren en starters. Uiteraard hebben we ook oog voor duurzaamheid. Dat is vanzelfsprekend in deze tijd, maar we geven onze klanten wel keuzevrijheid. Dat staat voorop.

Met maximale inzet willen we het maximale resultaat behalen.’

Compagnon Projectontwikkeling is ontstaan vanuit onze makelaarsachtergrond. Dankzij onze ruime ervaring en kennis van de woningmarkt zijn wij in staat om bijzondere projecten te ontwikkelen. We luisteren aandachtig naar de wensen van onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten zich prettig voelen. Of dit nou iemand is die zijn eigen woning wil laten bouwen, een gemeente die een locatie wil laten herontwikkelen of een bouwbedrijf dat aan de slag gaat voor één van onze nieuwbouwplannen.

We willen dat onze klanten een lang gelukkig leven hebben in de woning of het gebouw dat zij kopen. Alles moet naar wens zijn. Dus geen standaard conceptwoning, maar iets eigens. Gemeenten kunnen hiervoor de verkoop zorgeloos aan ons overdragen. We streven altijd naar een zo goed mogelijk eindresultaat. Ook voor bouwbedrijven zijn we de aangewezen partij om eerlijk en transparant samen te werken. Zelfs als de zaken anders lopen dan verwacht. Dan kijken we gezamenlijk naar een goede oplossing, want die is er altijd.

Compagnon Projectontwikkeling, ontwikkeling voor de lange termijn.’

Gedurende een project, dat doorgaans twee tot vijf jaar duurt, mogen onze klanten onze volle aandacht verwachten. Met uitgebreide service en persoonlijk advies. Onze langdurige relatie met gemeenten en (bouw)partners en de nauwe samenwerking met makelaars en hypotheekverstrekkers biedt daarbij een extra voordeel: een soepel en snel ontwikkel- en bouwproces.

We zijn daarbij altijd bezig met wat de klant wil. Als naaste partner luisteren we naar de wensen, zijn we continu met elkaar in gesprek en leveren we bovenal maatwerk. Maar we gaan nog een stapje verder: via slimverhuizen.nl bieden we een extra service als het gaat om verhuizen en ontzorgen van de klant.

Onze portefeuille bestaat voor het grootste deel uit woningen. Wij zijn tevens bekend met uit pand projecten en kopen onze van woningbouwcoöperaties en pensioenfondsen.

Naast het ontwikkelen van vastgoed zijn wij ook geïnteresseerd in woning-, kantoor- en winkelbeleggingen. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar locaties, transformaties en renovaties.

Kortom: wat u wenst, ontwikkelen wij. Of dat nou één woning is of meerdere woningen in een nieuwbouwwijk, bedrijfsruimte of zorgvastgoed. Wat we samen bedenken, zetten wij voor u neer. Iets waar wij, maar vooral u trots op kunt zijn!’

Job Sluimer

Aanbod gezocht

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw aanbod voor ontwikkelingen, transformaties en renovaties. Kom in contact met Job Sluimer!

Contact

Vijfzinnenstraat 6a
4201 JD Gorinchem

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
en blijf up-to-date.