Nieuws

Laatste nieuws Compagnon Projectontwikkeling

Juni 2021

 

Juli 2021

Aangekocht voor eigen portefeuille! En direct verhuurd!

Compagnon Projectontwikkeling heeft een paar weken geleden een bedrijfsruimte aangekocht voor eigen portefeuille. Het betreft een bedrijfsruimte/ opslagruimte van ca. 175 m2 gelegen op een strategische locatie in het centrum van Oudenbosch. 

Wij zijn voortdurend op zoek naar interessante beleggingsobjecten. Heeft of weet u een interessant pand voor ons, neem contact op!

06-20314320
job@compagnon-projectontwikkeling.nl

Yes! Havenstraat 32 in Werkendam!

Compagnon blijft door ontwikkelen! 

 
In dit voormalige kantoorpand aan de Havenstraat 32 in Werkendam zullen 5 woningen gecreëerd gaan worden! De vergunning voor deze transformatie is inmiddels verkregen waardoor op korte termijn begonnen kan worden met de realisatie. 
 
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwikkel-locaties. Denkt u dat wij iets voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact op!
 
085 - 0477796

Nieuw project aan de Hoogstraat in Leerdam!
 
Na de aankoop van dit woonwinkelpand in het centrum van Leerdam is nu de vergunning verkregen voor de realisatie van een 7-tal woningen. Het markante pand op de hoek van de Hoogstraat en de Hoogenhoek zal getransformeerd worden waarbij de bestaande winkelruimte ook een woonbestemming krijgt. Drie appartementen zullen beschikbaar komen voor vrije verkoop. De andere vier appartementen zijn reeds verkocht aan particuliere vastgoedbeleggers.  

Mei 2021

Alles behalve stil gezeten bij Compagnon!

Wat hebben wij wederom fantastische en mooie projecten weten binnen te halen! Korte opsomming van waar wij nu aktief mee bezig zijn en wat wij in de tussentijd hebben weten te realiseren.

 Let wel, er komen nog zoveel meer fantastische lokaties aan...

Streefkerk, Dorpsstraat 56-64

Acht villa’s op een werkelijk schitterende locatie! Op 8 kavels aan de dorpsstraat 56-64 in Streefkerk worden zes vrijstaande dijkwoningen (type Dijkgraaf)met vrij zicht over de rivier de Lek en tevens twee vrij gelegen landhuizen (type Landheer) ontwikkeld. IWenst u meer informatie? Verwijzen wij u graag door naar de website  www.woneninhetdijkland.nl

 Gorinchem, Groenmarkt 8 en 8a 

Deze locatie ademt historie! In hartje vestingstad Gorinchem is het voormalige kantoorpand van Poort6, na een openbare aanbestedingsprocedure, door ons aangekocht. In het voormalige Oudevrouwenhuis uit de 19e eeuw zullen wij meerdere appartementen te gaan realiseren.

 Schoonhoven, Pleinweg Spoorsingel 11

In het zilverstadje Schoonhoven zal een luxe appartementencomplex worden gerealiseerd op een steenworp afstand van de oude binnenstad. Het statige complex biedt ruimte voor 7 grote appartementen met een mooie buitenruimte.

 Gorinchem, Kleine Haarsekade 12-14

Voor veel Gorkummers een bekende plek! Hier was vroeger de BMW garage van Bergwerff gevestigd. Samen met de Werkendamse Projectonwikkelingsmaatschappij is Compagnon bezig met de ontwikkeling van een nieuwbouw appartementencomplex op deze markante locatie.

Werkendam, Hoogstraat 37

In samenwerking met Mijnwerff B.V. hebben wij dit statige monumentale pand, in het centrum van Werkendam, weten te bemachtigen. In de nabije toekomst zullen er meerdere appartementen gerealiseerd gaan worden. Ook altijd al in de kern van Werkendam willen wonen? Houd onze site in de gaten voor de vorderingen van dit mooie project!

 Oudenbosch, Polderstraat 12-14

Wij voegen waarde toe! Deze leegstaande voormalige speelgoedwinkel in Oudenbosch zal een nieuwe bestemming krijgen. Hierin zullen 6 appartementen gerealiseerd worden. Deze appartementen zullen direct in verhuur worden genomen door een particuliere belegger.

 Veen, Veenstaete

Wonen in het prachtige historische dorp Veen aan de afgedamde Maas. In dit mooie project Veenstaete hebben wij 15 prachtige appartementen weten te realiseren. Momenteel is er nog 1 appartement beschikbaar. Interesse? Neem gerust contact met ons op.

Sliedrecht, ‘t Volkershuys 

De Kerkbuurt in Sliedrecht vormt het bruisend hart van Sliedrecht. Aan deze gezellige straat heeft Compagnon in samenwerking met Blokland Bouwpartners B.V. 16 hoogwaardige appartementen in het project ’t Volkershuys weten te realiseren. Inmiddels zijn zojuist alle appartementen verkocht!!!

Sliedrecht, Kerkbuurt 113-115 

De voormalige Marskramer aan de Kerkbuurt 113-115 is getransformeerd naar een vernieuwde winkelruimte, twee appartementen en twee studio's. Ook dit geweldige project is uitverkocht!

Sliedrecht, Kerkbuurt 132-136

Deze transformatie naar een woning, enkele appartementen en winkelruimtes is voltooid en allen opgeleverd!

Compagnon projectontwikkeling is altijd op zoek naar ontwikkellocaties. Denkt u dat wij iets voor u kunnen betekenen? neem dan gerust contact op!

085 - 0477796
Job@compagnon-projectontwikkeling.nl

 

Laatste nieuws Compagnon Projectontwikkeling

November 2020

Beste Lezer,

De maand november heeft haar intrede gedaan. Over enkele weken staan de feestdagen alweer voor de deur. Dit jaar is alles behalve vergelijkbaar met voorafgaande jaren. Corona heeft niet alleen een enorme impact op onze gezondheid, sociale contacten en bewegingsvormen maar ook absoluut op onze economie. Wij hebben bij Compagnon het "geluk" dat wij goede ontwikkelingen hebben ervaren en het aan nieuwe projecten en uitdagingen niet heeft mogen ontbreken. 

Hierbij een terugblik op de afgelopen periode:

 • Zojuist aangekocht. Wat een locatie, wat een prachtig pand, wat een aanwinst! Aan de Groenmarkt 8 en 8b hier in hartje Gorinchem zijn de voorbereidingen reeds begonnen voor de toekomstige trsnsformatie  naar 8 tot 11 appartementen waaronder een penthouse. De exacte hoeveelheid zal op een later moment bekend worden.
 • In Leerdam is de Hoogstraat 14 aangekocht waar 6 appartementen gerealiseerd zullen worden.
 • De transformatie  aan de Groen van Prinsterenstraat 17 en de Duetzstraat 33a en 33b bijna voltooid.De woning aan de Groen van Prinsterenstraat 17 is nog beschikbaar.
 • In Werkendam timmeren wij ook behoorlijk aan de weg.
 • Aan de Hoogstraat 105 liggen er 5 appartementen in het verschiet. De Havenstraat 32 zal getransformeerd worden naar 5 appartementen en uiteraard het voorheen genoemde prachtige pand aan de Hoogstraat 37 zal voorzien worden van meerder appartementen.
 • In ons nieuwbouw project  "'t Volkershuys" te Sliedrecht is nog maar 1 penthouse beschikbaar.
 • In Sliedrecht aan de Kerkbuurt 113-115  zijn er 6  units gerealiseerd. Er is nog een winkelruimte beschikbaar.
 • Tevens in Sliedrecht maar dan aan de Kerkbuurt 132-136 waar inmiddels de appartementen en winkelruimtes zijn gerealiseerd, hebben we nog 1 winkelruimte en een woning beschikbaar.
 • In het nieuwbouw project "Veenstaete" zijn momenteel nog 3 van de 15 appartementen beschikbaar. De bouw is momenteel in volle gang!
 • In Gorinchem zullen wij aan de Kleine haarsekade, op de voormalige Bergwerff locatie, meerdere appartementen gaan realiseren.
 • In Schoonhoven aan de Spoorsingel 1 (Pleinweg) zullen wij 11 appartementen gaan verwezelijken.
 • Druk met de transformatie naar 6 appartementen aan de Polderstraat 12-14 te Oudenbosch.

U ziet, Plankgas! Er zitten nog meerder projecten aan te komen. Heeft u voor ons ook perspectieve locaties? Wij horen u graag!

Heeft u interessant vastgoed voor ons? Laat het ons weten! Altijd aanbod gevraagd!  Ontwikkelingen, transformaties en renovaties!

Laatste nieuws Compagnon Projectontwikkeling

Augustus 2020

Beste Lezer,
Inmiddels is de maand augustus alweer gearriveerd en zijn de schoolvakanties in volle gang..Uiteraard vanwege het Coronavirus maar ook door de tropische temperaturen brengen velen van ons allen de vrije dagen door in eigen land.

Er zijn alweer ruim 6 maanden verstreken sinds de Corona uitbraak hier in Nederland. Een zware en aangrijpende tijd voor allen. Tot nu toe hebben wij ons er goed doorheen weten te slaan en hopelijk u als lezer ook.  Onze voorbereidingen en bezigheden omtrent  meerdere projecten, (her)ontwikkelingen en transformaties hebben veelal doorgang gevonden. Hieronder een kleine greep van wat ons bij Compagnon Projectontwikkeling zoal bezig weet te houden:

De start bouw van de 15 appartementen in het project "Veenstaete" te Veen is alweer enkele maanden geleden begonnen. In de tussentijd zijn er opnieuw meerdere mooie appartementen verkocht Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar dus mocht u ook interesse hebben in een prachtig appartement op deze mooie lokatie? dan weet u ons natuurlijk te vinden! 

In het project 't Volkershuys te Sliedrecht zijn 15 appartementen/penthouses verkocht. Er is momenteel nog 1 penthouse beschikbaar. Wenst u informatie betreffende dit riante penthouse? Wij helpen u graag.

Aan de Kerkbuurt 132-136 te Sliedrecht: is de transformatie van 3 winkelruimtes, 2 appartementen en 1 woning al enige tijd geleden van start gegaan. Er is nog maar 1 winkelruimte beschikbaar! Heeft u interesse? Wees er snel bij!

In het transformatieproject aan de Groen van Prinsterenstraat en de Duetzstraat te Leerdam, zijn de 2 woningen aan de Duetzstraat reeds verkocht. De woning aan de Groen van Prinsterenstraat 17 is nog wel beschikbaar. De verbouwing verloopt voorspoedig.

Wij zijn ook nog druk bezig met de ontwikkelingen aan de Capelleweg 70 te Oude Tonge. Dit project leent zich top voor meerdere rij/hoekwonngen, 2-1 kap woningen en een appartementen complex. 

In het centrum van Werkendam zijn wij verder gegaan met de voorbereidingen van de transformatie van het prachtige pand aan de Hoogstraat 37 voor toekomstige appartementen. Werkendam heeft nog meer in petto voor ons dus ook hier zal een update van gaan volgen.

Het voormalige Bergwerff pand aan de Kleine Haarsekade te Gorinchem hebben wij aangekocht en zal plaats gaan maken voor 14 mooie appartementen op wederom een toplokatie!

Blijf ons volgen via deze site en blijf op de hoogte van bovenstaande en uiteraard alle andere projecten en toekomstige aan- en verkopen. Wij hebben nog heel veel in het verschiet!

Heeft u ontwikkelingen voor ons? Wij bij Compagnon Projectontwikkelingen zijn ALTIJD op zoek naar nieuw aanbod! Wij horen graag van u.

Goede gezonheid gewenst en tot onze volgende nieuwsbrief.

Corona

Maart 2020

Geachte relatie, 
Wat kan er veel veranderen in een hele korte tijd! Wat nog zo'n vaart niet zou lopen is nu, anderhalve maand later, een enorm groot deel van de wereld in de greep van coronavirus Covid-19. Vooral sinds de Wereldgezondheidsorganisatie op 11 maart de coronacrisis tot pandemie verklaarde, nemen overheden drastische maatregelen.

Het coronavirus is hét gesprek van de dag – niet alleen bij ons op kantoor maar in de gehele maatschappij. Het is een indringend scenario, dat we niet eerder samen hebben meegemaakt. 

Een tijd met onduidelijkheden en onzekerheden over de mogelijke gevolgen. Een continue stroom aan berichtgeving in de media. In deze turbulente dagen staat de gezondheid van onze collega's, klanten en partners natuurlijk bovenaan. Laten we inderdaad een beetje op elkaar letten.

Namens Compagnon wensen wij u goede gezondheid toe!

Heugelijk moment van de "eerste paal slaan" appartementen te Sleeuwijk

19 april 2019

Op woensdag 10 april was het zo ver! Het magische moment van de eerste paal in de grond slaan van de 12 appartementen en de 2 penthouses te Sleeuwijk. Na maanden van voorbereiding zal het appartementen-complex "De Waterlinie" nu echt zichtbaar gaan worden. Alle appartementen zijn reeds verkocht. Wederom een fantastische prestatie en uiteraard op naar het volgende project! 

Uitvoering: Van Wijk Bouw BV

Architectenbureau 2802 ontwerpt en adviseert bv

Aanbod gezocht

Altijd op zoek naar nieuw aanbod voor ontwikkelingen, transformaties en renovaties.