Nieuws

Laatste nieuws Compagnon Projectontwikkeling

Augustus 2020

Beste Lezer,

Inmiddels is de maand augustus alweer gearriveerd en zijn de schoolvakanties in volle gang..Uiteraard vanwege het Coronavirus maar ook door de tropische temperaturen brengen velen van ons allen de vrije dagen door in eigen land.

Er zijn alweer ruim 6 maanden verstreken sinds de Corona uitbraak hier in Nederland. Een zware en aangrijpende tijd voor allen. Tot nu toe hebben wij ons er goed doorheen weten te slaan en hopelijk u als lezer ook.  Onze voorbereidingen en bezigheden omtrent  meerdere projecten, (her)ontwikkelingen en transformaties hebben veelal doorgang gevonden. Hieronder een kleine greep van wat ons bij Compagnon Projectontwikkeling zoal bezig weet te houden:

De start bouw van de 15 appartementen in het project "Veenstaete" te Veen is alweer enkele maanden geleden begonnen. In de tussentijd zijn er opnieuw meerdere mooie appartementen verkocht Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar dus mocht u ook interesse hebben in een prachtig appartement op deze mooie lokatie? dan weet u ons natuurlijk te vinden! 

In het project 't Volkershuys te Sliedrecht zijn 15 appartementen/penthouses verkocht. Er is momenteel nog 1 penthouse beschikbaar. Wenst u informatie betreffende dit riante penthouse? Wij helpen u graag.

Aan de Kerkbuurt 132-136 te Sliedrecht: is de transformatie van 3 winkelruimtes, 2 appartementen en 1 woning al enige tijd geleden van start gegaan. Er is nog maar 1 winkelruimte beschikbaar! Heeft u interesse? Wees er snel bij!

In het transformatieproject aan de Groen van Prinsterenstraat en de Duetzstraat te Leerdam, zijn de 2 woningen aan de Duetzstraat reeds verkocht. De woning aan de Groen van Prinsterenstraat 17 is nog wel beschikbaar. De verbouwing verloopt voorspoedig.

Wij zijn ook nog druk bezig met de ontwikkelingen aan de Capelleweg 70 te Oude Tonge. Dit project leent zich top voor meerdere rij/hoekwonngen, 2-1 kap woningen en een appartementen complex. 

In het centrum van Werkendam zijn wij verder gegaan met de voorbereidingen van de transformatie van het prachtige pand aan de Hoogstraat 37 voor toekomstige appartementen. Werkendam heeft nog meer in petto voor ons dus ook hier zal een update van gaan volgen.

Het voormalige Bergwerff pand aan de Kleine Haarsekade te Gorinchem hebben wij aangekocht en zal plaats gaan maken voor 14 mooie appartementen op wederom een toplokatie!

Blijf ons volgen via deze site en blijf op de hoogte van bovenstaande en uiteraard alle andere projecten en toekomstige aan- en verkopen. Wij hebben nog heel veel in het verschiet!

Heeft u ontwikkelingen voor ons? Wij bij Compagnon Projectontwikkelingen zijn ALTIJD op zoek naar nieuw aanbod! Wij horen graag van u.

Wij wensen u een fijne vakantie in goede gezonheid toe! 

 

 

 

 

 

Maart 2020

Geachte relatie, 

Wat kan er veel veranderen in een hele korte tijd! Wat nog zo'n vaart niet zou lopen is nu, anderhalve maand later, een enorm groot deel van de wereld in de greep van coronavirus Covid-19. Vooral sinds de Wereldgezondheidsorganisatie op 11 maart de coronacrisis tot pandemie verklaarde, nemen overheden drastische maatregelen.

Het coronavirus is hét gesprek van de dag – niet alleen bij ons op kantoor maar in de gehele maatschappij. Het is een indringend scenario, dat we niet eerder samen hebben meegemaakt.

Een tijd met onduidelijkheden en onzekerheden over de mogelijke gevolgen. Een continue stroom aan berichtgeving in de media. In deze turbulente dagen staat de gezondheid van onze collega's, klanten en partners natuurlijk bovenaan. Laten we inderdaad een beetje op elkaar letten.

Namens Compagnon wensen wij u goede gezondheid toe!

 

.

 

 

 Heeft u interessant vastgoed voor ons? Laat het ons weten! Altijd aanbod gevraagd!  Ontwikkelingen, transformaties en renovaties!

Heugelijk moment van de "eerste paal slaan" appartementen te Sleeuwijk

19 april 2019

Op woensdag 10 april was het zo ver! Het magische moment van de eerste paal in de grond slaan van de 12 appartementen en de 2 penthouses te Sleeuwijk. Na maanden van voorbereiding zal het appartementen-complex "De Waterlinie" nu echt zichtbaar gaan worden. Alle appartementen zijn reeds verkocht. Wederom een fantastische prestatie en uiteraard op naar het volgende project! 

Uitvoering: Van Wijk Bouw BV

Architectenbureau 2802 ontwerpt en adviseert bv

Aanbod gezocht
Altijd op zoek naar nieuw aanbod voor ontwikkelingen, transformaties en renovaties.