In verkoop
Voorsluis
Groot-Ammers
Prognose Start Bouw: Zomer 2024

Comfortabel wonen in Groot-Ammers!

Voorsluis bevindt zich op een centrale plek in Groot-Ammers, waar de Voorstraat overgaat in Sluis. Het nieuwe complex heeft de begane grond op dijkniveau en het souterrain gelijk aan de tuin en parkeerplaats. In het souterrain hebben alle appartementen een eigen berging, bereikbaar via een gezamenlijke zij-entree. De in het souterrain gelegen bergingen zijn bereikbaar via de lift en via de zij-entree. De twee appartementen op de begane grond hebben een tuinkamer in het souterrain met openslaande deuren naar de eigen tuin van circa 70 m2. 

Op dijkniveau bevindt zich de gemeenschappelijke entree, de lift en het trappenhuis. De appartementen zijn ruim opgezet met 2 slaapkamers aan de voorzijde, een open woonkeuken, een balkon op het zuiden van circa 12 m2 en een weids uitzicht over de uiterwaarden. Via een oprit zijn de achter het perceel gelegen parkeerplaatsen van de appartementen bereikbaar. Ieder appartement beschikt over twee eigen parkeerplaatsen. De duurzame woningen zijn gasvrij, voorzien van warmtepompen, vloerverwarming, een eigen balkon.

Elk van de zes appartementen die te koop wordt aangeboden krijgt beschikking over 2 eigen parkeerplaatsen op het achtergelegen parkeerterrein. Er bestaat een mogelijkheid om tegen een meerprijs één van deze twee parkeerplaatsen te voorzien van een overdekte parkeerplaats.

Specificaties

Ontwikkeling

Appartementencomplex

Omvang

7 appartementen

Start bouw

2024

Interesse?

Schrijf u vrijblijvend in en blijf op de hoogte!

Woningtypen

Begane grond & Souterrain

Appartement 1

€ 489.000,- v.o.n.

Reeds verkocht!
App7

DERDE etage

Penthouse

Reeds Verkocht!

Groot-Ammers ligt aan de Lek en kijkt hoog vanaf de dijk uit op het water van deze drukbevaren rivier. 

Het dorp combineert de rust van het groene rivierenlandschap met uitstekende voorzieningen, zoals een supermarkt, een openluchtzwembad en een eigen voetbalvereniging. De prachtige omgeving is perfect voor liefhebbers van fietsen of wandelen. Via een veerpont verbinding is zilverstad Schoonhoven bereikbaar.

Het dorp is onderdeel van gemeente Molenlanden en landstreek Alblasserwaard. De steden Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Utrecht en Gouda liggen allemaal binnen circa een half uur rijden.

Downloads

Partners

Architect

• Architektenburo Bikker

Aannemer

• Blokland Bouwpartners

Projectlocatie

Contact

Vijfzinnenstraat 6a
4201 JD Gorinchem

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
en blijf up-to-date.