In verkoop

Voorsluis
Groot-Ammers

Een nieuw appartementencomplex

Voorsluis bevindt zich op een centrale plek in Groot-Ammers, waar de Voorstraat overgaat in de dijk (Voorstraat 1/ Sluis 2). Het nieuwe complex bestaat uit zes appartementen en één penthouse. De zes appartementen worden te koop aangeboden. Het nieuwe complex heeft de begane grond op dijkniveau en het souterrain gelijk aan de tuin en parkeerplaats. In het souterrain hebben alle appartementen een eigen berging, bereikbaar via een gezamenlijke zij-entree. De twee appartementen op de begane grond hebben een tuinkamer in het souterrain met een schuifpui of openslaande deuren naar de eigen tuin.

Op dijkniveau bevindt zich de gemeenschappelijke entree, lift en trappenhuis. De appartementen zijn ruim opgezet met slaapkamers aan de voorkant, open woonkeuken, balkon aan de achterkant en weids uitzicht over de uiterwaarden.

Via een oprit zijn de achter het perceel gelegen parkeerplaatsen van de appartementen bereikbaar. Door de grote kavel is rond het complex voldoende ruimte voor groen.

In Voorsluis bevinden alle faciliteiten zich op één verdieping, waardoor het project goed aansluit op de woonbehoefte van de bewoners van Groot-Ammers en omgeving.

Specificaties

Ontwikkeling

Appartementencomplex

Omvang

7 appartementen

Start bouw

2023

Interesse?

Neem contact op met Kooyman Eigen Huis, zij vertellen u graag meer.

Partners

Architect

• Architektenburo Bikker

Aannemer

• Blokland Bouwpartners

Makelaar

• Kooyman Eigen Huis

Groot-Ammers is gelegen aan de Lek en kijkt hoog vanaf de dijk uit op het water van deze bevaren rivier. 

Het dorp combineert de rust van het groene rivierenlandschap met uitstekende voorzieningen, zoals een supermarkt, openluchtzwembad en een eigen voetbalvereniging. De prachtige omgeving is perfect voor liefhebbers van fietsen of wandelen. Via een veerpontverbinding is zilverstad Schoonhoven bereikbaar. 

Downloads

Woningtypen

App7

DERDE etage

Penthouse

Reeds Verkocht!

Projectlocatie

Contact

Vijfzinnenstraat 6a
4201 JD Gorinchem

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
en blijf up-to-date.