Villaflora2
In verkoop
Villa Flora, Tiel

Wonen in een historisch pand met karakter

De transformatie van Villa Flora is een samenwerkingsverband tussen Compagnon Projectontwikkeling en Partner Real Estate. 

De zes appartementen in Villa Flora zijn bijzonder aantrekkelijk voor stellen, die waarde hechten aan een comfortabele leefomgeving op een unieke locatie. De uitwerking van de verschillende appartementen, maakt de keuze tussen de woningen zeer gevarieerd. In elk geval is duidelijk dat je in alle appartementen voorzien bent van rust en ruimte. Dat, de combinatie met de voorzieningen, goede bereikbaarheid én het historische karakter maken van wonen in Villa Flora een unieke beleving!

Specificaties

Ontwikkeling

Residentieel / Commercieel

Omvang

6 Appartementen

Interesse?

Neem contact op met  Van der Brugge Makelaardij

Villaflora3
Villaflora1
Villaflora5

Het centrum van Rivierenland

Tiel is het centrum van Rivierenland, waardoor het over veel voorzieningen beschikt. O.a. een gezellig centrum met winkels, een ruime keus aan scholen, ziekenhuis Rivierenland, schouwburg en filmtheater Agnietenhof en cultuurgebouw Zinder.

Villa Flora is centraal gelegen: binnen vijf minuten wandel je naar het centrum. Wat betreft bereikbaarheid, is de snelweg A15 nabij en is het treinstation slechts een kilometer verwijderd. Naast de leuke binnenstad is er veel groen direct in de omgeving, zoals het Koningspark op loopafstand, gelegen aan de Waal.

Projectlocatie

Contact

Vijfzinnenstraat 6a
4201 JD Gorinchem

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
en blijf up-to-date.