Noordeloos

Nieuwbouwproject "De Spijker"

Specificaties

RUIMTELIJK WONEN IN NOORDELOOS
2 vrijstaande woningen, "De Spijker"

“Ruime kavels met een groen karakter gelegen aan de Giessen.”

Kavel 2 met bestaand woonhuis/herbouw/slopen/bouwkavel:
Noordeloos, sectie D, nummer 896, circa 1.007 m² (waarvan circa 61 m² water)
Bieden vanaf € 550.000,- kosten koper

Kavel 3, bouwkavel:
Noordeloos, sectie D, nummer 897, circa 1.067 m² (waarvan circa 255 m² water)
Bieden vanaf € 480.000,- vrij op naam

RUIMTELIJK WONEN IN NOORDELOOS
Stel je voor: na een dag werken, rijd je de polder in en besef je je hoe prachtig het is om hier te wonen. Je begrijpt, de locatie van dit woonhuis is geweldig en uniek. Op een ruime (bouw)kavel ligt deze woning in een groene oase van rust, met het autoluwe Laantje aan de ene kant en het riviertje ‘’de Giessen’ aan de andere kant. Je woont hier heerlijk rustig. Je direct achterburen zijn de eenden en meerkoetjes die iedere dag even voorbij komen zwemmen. Met een kano of bootje, die je gaat aanschaffen, kun je de wijde wereld in varen vanuit je achtertuin. Laat je verrassen!

Verkoop bij inschrijving
Uiterlijk 30 juni 2021 voor 12.00 uur moet je ingevulde inschrijfformulier voor de kavels bij ons binnen zijn op het mailadres info@vanderbrugge.nl. Na de inschrijfperiode zal er met de verkopende partij overleg zijn over de ingekomen biedingen. Uiterlijk 02 juli 2021 krijg iedereen bericht.

Noordeloos
Noordeloos is een klein, gezellig dorp met 2000 inwoners die genieten van grote sociale cohesie en
een bloeiend verenigingsleven. Noordeloos werd door de ANWB in 2020 genomineerd voor de verkiezing van het mooiste dorp van Nederland. De woning is gelegen in een groene cultuurhistorische lint ten zuidwesten van het dorp Noordeloos. Nabij vindt u voorzieningen als een golfbaan, horeca, basisschool en enkele winkels. Tevens, dankzij de unieke ligging, zijn de steden Utrecht, Rotterdam en Breda binnen 30 minuten te bereiken. Het is dan ook de ideale plek voor mensen die van dorpse rust houden, maar toch makkelijk de stad wensen te bereiken!

Alblasserwaard
Noordeloos is gelegen in de typische Hollandse polders van de Alblasserwaard en maakt onderdeel uit van het groene hart. Veenweiden eindeloos lange sloten, koeien, molens en knotwilgen vormen het beeld van het eeuwenoude landschap. U kunt er wandelen over oude tiendwegen en veendijken, kanoën langs rietovers of de Groene Hartroute fietsen.

Info (op te vragen bij de makelaar) 

Architect

Aannemer

Oplevering

.

Makelaar

van der Brugge Makelaardij info@vanderbrugge.nl

Schitterend wonen in Noordeloos."

Aanbod gezocht

Altijd op zoek naar nieuw aanbod voor ontwikkelingen, transformaties en renovaties.