DJI 0292 BW small
In ontwikkeling
Havenstraat / Steenweg, Tuil

Zorgeloos wonen

Aan de rand van het prachtige dorp Tuil zal op steenworpafstand van de rivier de Waal een nieuw appartementencomplex verrijzen. Het perceel waar dit nieuwbouwcomplex komt, ligt op de kruising van de Havenstraat en de Steenweg en grenst aan de Noordzijde aan nieuwbouwwijk Klingenberg. Het nieuw te bouwen complex zal bestaan uit 16 ruime appartementen verdeeld over 4 bouwlagen. De appartementen zullen variëren van ca. 85 m2 tot ca. 160 m2. De sleutelwoorden bij de ontwikkeling van deze appartementen zijn duurzaam en comfortabel, dat vertaald zich in gasloze, levensloopbestendige appartementen waar zorgeloos gewoon kan worden.

De locatie

Het dorp Tuil is onderdeel van de gemeente Neerijnen en ligt centraal in Nederland, midden in de Betuwe. Tuil beschikt over alle gewenste voorzieningen en is zeer goed bereikbaar door de ligging nabij Rijksweg A2 en A15. Hierdoor zijn steden als Utrecht en Den Bosch per auto binnen een half uur te bereiken. Daarnaast is het station van Zaltbommel binnen tien minuten te bereiken. Desondanks biedt het dorp een rustige woonomgeving met haar uiterwaarden en polderlandschap. 

Blijf op de hoogte!

Op dit moment is de bestemmingsplanprocedure voor de bouw van het appartementencomplex in volle gang. De verwachting is dat dit bestemmingsplan in het eerste of tweede kwartaal van 2024 wordt vastgesteld. De verkoop zal daarom medio 2024 starten. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of wilt u zich aanmelden als geïnteresseerden voor één van de appartementen? Schrijf u dan nu in via onderstaand aanmeldformulier!

Specificaties

Ontwikkeling

Residentieel

Omvang

16 appartementen

Wilt u op de hoogte
gehouden worden?

Heeft u interesse in één van de appartementen? Of wilt u gewoon op de hoogte gehouden worden? Klik op onderstaande knop.

IStock 1307712850 small
IStock 685841664 small

Partners

Architect

• Van Es Architecten

DJI 0301 BW small
IStock 862657712 small
IStock 1247794854 small

Heeft u interesse in één van de appartementen? Of wilt u gewoon op de hoogte gehouden worden? Klik op onderstaande knop.

Projectlocatie

Contact

Vijfzinnenstraat 6a
4201 JD Gorinchem

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
en blijf up-to-date.