Gerealiseerd
Nieuw Maasdam
Werkendam

Wonen op steenworp afstand van de rivier

Wonen in Werkendam op steenworp afstand van rivier de Boven-Merwede. Met Nieuw Maasdam komen er vier prachtige appartementen op de plek van het voormalige Hotel Maasdam.

In het verleden heeft dit unieke gebouw in Werkendam verschillende functies gehad. Zo werd jarenlang het café op de benedenverdieping door veel mensen bezocht. Hotelgasten verbleven op de eerste en tweede verdieping in de karakteristieke kamers van Hotel Maasdam. Enkele jaren geleden sloot Hotel Maasdam haar deuren en werd het tijd voor een nieuwe bestemming. Nu transformeert Compagnon Projectontwikkeling het gebouw aan de Nieuweweg naar Nieuw Maasdam met 4 prachtige appartementen.

Specificaties

Ontwikkeling

Residentieel / Commercieel

Omvang

4 appartementen

Oplevering

2023

Interesse?

Neem contact op met Stefan Schreuder, hij vertelt je graag meer.

Partners

Architect

• New-Ton Architects & Engineers

Aannemer

• Van Vliet Bouwservice

Makelaardij

• Van der Brugge Makelaardij

Het voormalige hotel aan de Nieuweweg 2 en 2a wordt getransformeerd naar vier ruime appartementen.

In het karakteristieke gebouw worden twee appartementen gerealiseerd op de begane grond. Beide zijn ze voorzien van een ruime woonkamer, drie slaapkamers, fijne tuin en de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein. Op de eerste verdieping komen ook twee appartementen, waarvan van één maisonnette. De appartementen op deze verdieping hebben door de grote raampartijen veel lichtinval in de woonkamer. Net als beneden zijn ze voorzien van drie slaapkamers. Er worden twee ruime dakterrassen gecreëerd waar u heerlijk buiten kunt genieten. Het terras op de tweede etage biedt een prachtig uitzicht over de Boven-Merwede. De appartementen zijn voorzien van een inpandige berging voor extra bergruimte. 

De sfeervolle jaren dertig elementen die het gebouw karakter geven, zoals de getoogde deur en groene dakranden, worden tijdens de transformatie geconserveerd waardoor de historische waarde van het gebouw behouden blijft. 

Projectlocatie

Contact

Vijfzinnenstraat 6a
4201 JD Gorinchem

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
en blijf up-to-date.