In ontwikkeling
Phoenix, Hank

Wonen in de Phoenix

Midden in het dorp Hank aan de Kerkstraat is horecapand De Phoenix Hank B.V. gelegen. De Phoenix is van oorsprong een oud dorpscafé en door de jaren heen uitgegroeid tot een locatie met restaurant, café en zalencentrum. Na heel wat succesvolle jaren hebben de eigenaren van de Phoenix ervoor gekozen om te stoppen me het uitbaten van deze horeca-locatie en te gaan genieten van hun pensioen. Omdat de locatie uitstekend geschikt is voor herontwikkeling is er een nieuwbouwplan ontwikkeld voor appartementen.

Met het plan wordt beoogd te voldoen aan de huidige woningbehoefte in Hank, Daarom bestaat het plan uit een appartementencomplex met 22 koopappartementen variërend van 75 tot 120 vierkante meter. Daarnaast is er rekening gehouden met voldoende parkeergelegenheid op eigen terein.

Specificaties

Ontwikkeling

Residentieel

Omvang

22 appartementen

Wilt u op de hoogte
gehouden worden?

Heeft u interesse in één van de appartementen? Of wilt u gewoon op de hoogte gehouden worden? Klik op onderstaande knop.

Partners

Architect

• Van Es Architecten

Heeft u interesse in één van de appartementen? Of wilt u gewoon op de hoogte gehouden worden? Klik op onderstaande knop.

Projectlocatie

Contact

Vijfzinnenstraat 6a
4201 JD Gorinchem

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
en blijf up-to-date.