28-01-2022

Verkoop gestart van Hof Ponderosa

Wonen op 'historische' grond in Hoornaar

Deze week is de verkoop van Hof Ponderosa gestart door Van der Brugge Makelaardij. Met Hof Ponderosa bieden we acht woningen op de plek van de voormalige, beroemde Hoornaarse horecagelegenheid Ponderosa.

Het vroegere straatje tussen de linker- en rechterzijde van de bebouwing wordt in ere hersteld. Het wordt een ruimte waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Aan de rechterzijde van de nieuwe doorgang komen twee appartementen. Een op de begane grond, de tweede op de eerste verdieping. De andere zijde wordt in beslag genomen door drie appartementen. Twee appartementen op de begane grond en een derde op de eerste verdieping.

Grondgebonden woningen

De gecreëerde ruimte aan de achterzijde sluit aan op het nieuwe straatje. Aan de achterkant komen daarnaast twee grote woningen. Dit zijn gelijkvloerse, grondgebonden woningen die zeer geschikt zijn voor senioren of gezinnen. Aan de linkerzijde komt, los van de appartementen, een twee-onder-een-kapwoning met een tuin en parkeren op eigen terrein.

Regionale activiteiten

Met de ontwikkeling van Hof Ponderosa zet Compagnon Projectontwikkeling uit Gorinchem weer een stap in hun regionale activiteiten. Met de acht woningen in het transformatie-project in Hoornaar bedient Compagnon een gevarieerde doelgroep.

Grote behoefte aan starters- en seniorenwoningen

Met de transformatie naar acht woningen wordt ingespeeld op de – regionale – vraag. Wij luisteren altijd goed naar de wens van klanten. In Hoornaar en omgeving is grote behoefte aan zowel starters- als seniorenwoningen. Door de variatie in ons aanbod in Hof Ponderosa denken we beide doelgroepen heel toegankelijke en fraaie oplossingen te bieden. De vijf appartementen, de twee bungalows en de twee-onder-een-kapwoning zijn zeer aantrekkelijk voor jonge mensen en voor ouderen, die op zoek zijn naar een levensloopbestendige woning.

Job Sluimer

Aanbod gezocht

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw aanbod voor ontwikkelingen, transformaties en renovaties. Kom in contact met Job Sluimer!

Contact

Vijfzinnenstraat 6a
4201 JD Gorinchem

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
en blijf up-to-date.