10-05-2024

Vacature: Hands-on Projectontwikkelaar

Vacature projectontwikkelaar

Hands-on Projectontwikkelaar bij Compagnon Projectontwikkeling 

Welkom bij Compagnon Projectontwikkeling. Als een dynamisch vastgoedbedrijf, bestaat ons team uit zes vaste, jonge, ambitieuze professionals ondersteund door een flexibele schil van specialisten. Wij zijn gespecialiseerd in de transformatie en ontwikkeling van woningen en bedrijfshallen. Samen werken we aan ongeveer 60 lopende projecten en beheren we een omvangrijke beleggingsportefeuille. We zijn de spil in het netwerk van grondeigenaren, architecten, aannemers, gemeenten en kopers, en alles wat we doen, doen we voor eigen rekening en risico.

Wat maakt ons anders?

  • Directe impact: Bij ons geen ingewikkelde directieprocedures. Beslissingen worden snel en met gezond verstand genomen, vaak binnen een minuut.
  • Flexibiliteit en snelheid: Ons team is klein maar krachtig, waardoor we snel kunnen schakelen en efficiënt kunnen werken.

Wie zoeken wij?
Ben jij een creatieve denker met een realistische kijk en een scherp commercieel instinct? Heb je al wat jaren op de teller in de vastgoedsector en ben je op zoek naar een hands-on rol waarin je veel verantwoordelijkheid kunt nemen en snel kunt groeien? Dan ben jij de projectontwikkelaar die wij zoeken!

Jouw rol bij ons:

  • Werken in een hecht team dat groot denkt en snel handelt.
  • De vrijheid om je eigen ideeën te ontwikkelen en projecten van grond tot realisatie te brengen.

Klaar om samen met ons de vastgoedwereld te vernieuwen?

Stuur je cv en motivatie naar job@compagnon-projectontwikkeling.nl of bel ons direct op 0183 - 239 030 voor een kennismakingsgesprek!

Job Sluimer

Aanbod gezocht

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw aanbod voor ontwikkelingen, transformaties en renovaties. Kom in contact met Job Sluimer!

Contact

Vijfzinnenstraat 6a
4201 JD Gorinchem

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
en blijf up-to-date.