21-02-2022

Compagnon team breidt uit!

In onze nieuwsbrief heeft u het wellicht al voorbij zien komen: niet alleen het aantal projecten en beleggingen zijn gegroeid, maar ook ons team. Zo hebben we de laatste maanden Menno, Koos, Elise en Sheranie kunnen verwelkomen als nieuwe collega’s! Ook hebben wij stagiair Romy mogen verwelkomen. We stellen iedereen graag aan u voor. 

Sheranie Wijnans werkte eerder al als zelfstandige verhuurbeheerder voor Compagnon. Afgelopen januari is ze bij ons in vaste dienst begonnen voor Projectadministratie en Beheer. Ze is verantwoordelijk voor het beheren van beleggingspanden en administratie van projecten.

Voor zijn opleiding Vastgoed & Makelaardij liep Menno van Beurden stage bij Compagnon. Na het behalen van zijn bachelor diploma is hij bij ons begonnen als Junior Projectontwikkelaar. Menno is verantwoordelijk voor verschillende randzaken in het ontwikkelproces van acquisitie tot verkoop.

Koos Dekker heeft al meer dan vijftien jaar ervaring in de marketingbranche. Sinds augustus 2021 is hij de Marketing manager van Compagnon, waarbij hij verantwoordelijk is voor het opzetten en uitvoeren marketingstrategie voor de nieuwbouwprojecten, transformaties en beleggingen.

Elise van Beek is in december begonnen als onze Medewerker Marketing & Ontwikkeling. Samen met Koos verzorgt ze de marketingcommunicatie van projecten & social media management.

Voor haar opleiding Managementassistent loopt Romy Kortenoever stage bij Compagnon Projectontwikkeling. Als stagiair Projectontwikkeling & Beheer ondersteunt Romy het team bij hun werkzaamheden die te maken in de projectontwikkeling.

We zijn ontzettend blij met deze aanvullingen op ons team. We werken er samen aan om nog meer te groeien!Op de hoogte blijven de ontwikkelingen van Compagnon? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Hierin vertellen we u een aantal keer per jaar waar wij ons mee bezig hebben gehouden.

Job Sluimer

Aanbod gezocht

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw aanbod voor ontwikkelingen, transformaties en renovaties. Kom in contact met Job Sluimer!

Contact

Vijfzinnenstraat 6a
4201 JD Gorinchem

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
en blijf up-to-date.